kerkje op het meer van bled

Over ons

Over Slovenië-Vakantie.nl

Slovenië-Vakantie.nl is de expert op het gebied van vakanties naar Slovenië! Met de hulp van echte locals kun je op onze site de beste reisroutes, vakantie tips en achtergrond informatie vinden. Door onze lokale kennis, kunnen wij je informeren over alles wat je moet weten voor je vakantie begint! Wij hebben bovendien samenwerkingen met meerdere reisbureaus in binnen- en buitenland waardoor we je altijd kunnen inspireren met de mooiste vakanties voor bovendien zeer scherpe prijzen. Slovenië-Vakantie.nl is dan ook jouw startpunt voor je volgende reis naar dit schitterende land!

Het verhaal achter Slovenië-Vakantie.nl

Ons team bestaat uit twee reisfanaten met een enorme passie voor Slovenië: Dylan en Joey! Dylan woont inmiddels al meerdere jaren in Slovenië en Joey heeft dit land als gast al meerdere malen mogen ontdekken! Met kennis van webdevelopment en online marketing was het idee van Slovenië-Vakantie.nl al gauw geboren, met de website die je nu voor je ziet als resultaat waar wij natuurlijk erg trots op zijn!

Over Dylan

Ik ben Dylan, inmiddels meer dan 5 jaar geleden ben ik geëmigreerd naar Slovenië, nadat ik mijn hart heb verloren aan de groene heuvels en turquoise rivieren van Slovenië.  Op deze website deel ik mijn tips en ervaringen die ik in de jaren dat ik hier woon heb opgedaan. Of het nu aankomt om kennis over Ljubljana, een dagje naar het Meer van Bled of de beste plekken voor wellness in Slovenië: ik ben er meerdere malen geweest en kan je op weg helpen met de beste tips. Op deze manier probeer ik je de ultieme voorbereiding te geven op jouw aankomende reis naar Slovenië!

dylan ljubljana
Slovenië-Vakantie.nl - © 2024