kerkje op het meer van bled

Disclaimer

Disclaimer Slovenië-Vakantie.nl

Als je meer informatie nodig hebt of vragen hebt over onze disclaimer, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via e-mail op info@vakantie-slovenie.nl.

Disclaimer voor Slovenië-Vakantie.nl

Alle informatie op deze website – https://www.slovenie-vakantie.nl/ – wordt te goeder trouw gepubliceerd en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die je onderneemt op basis van de informatie die je op deze website vindt, is strikt op eigen risico. We zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kun je andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel we proberen alleen kwaliteitsvolle links naar nuttige en ethische websites te verstrekken, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren niet dat we alle inhoud op deze sites aanbevelen. De eigenaren van de site en de inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en kunnen plaatsvinden voordat we de kans hebben gehad om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Wees je er ook van bewust dat wanneer je onze website verlaat, andere sites mogelijk verschillende privacybeleidsregels en algemene voorwaarden hebben die buiten onze controle vallen. Zorg ervoor dat je ook de privacybeleidsregels en “Algemene voorwaarden” van deze sites controleert voordat je je bezighoudt met enige vorm van zakelijke activiteit of informatie uploadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stem je hierbij in met onze disclaimer en ga je akkoord met de voorwaarden ervan.

Update
Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of aanpassen, dan worden die wijzigingen hier prominent gepost.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024