Hotel in Slovenië

Hotels Slovenië

De beste hotelaanbiedingen

Een vakantie naar Slovenië staat garant voor verwondering en genieten. Het kiezen van jouw perfecte hotel is dan ook minstens zo belangrijk als het vinden van de juiste vakantiebestemmingen. Een boutique hotel of een vakantieboerderij? Budget of luxe? Het aanbod is enorm, en het is makkelijk te verdwalen in de zoektocht naar hotels met zoveel keus. Gelukkig heeft Slovenië-Vakantie.nl hier een handig overzicht gemaakt met uitgelichte hotels in verschillende plaatsen, met daarbij de beste hotelaanbiedingen van 5+ aanbieders om je zoektocht naar de perfecte overnachting wat makkelijker te maken.

Vergelijk 5+ hotelaanbieders De mooiste hotels in o.a. Ljubljana, Bled & meer

Vind de mooiste hotels bij deze reisaanbieders


10 uitgelichte hotels in Slovenië

Welk hotel past bij jouw vakantie in Slovenië?

Slovenië is een land met vele verschillende landschappen; de hoge bergen in het noorden en noordwesten, de prachtige kust aan de Adriatische zee, de glooiende heuvels vol met wijnranken in het westen en oosten, en ga zo maar door. En zo verschillend als het landschap is, zo zijn ook de soorten hotels. Wil je het binnenland ervaren door de ogen van een local? Kies dan voor een vakantieboerderij. Wil je rondtrekken door de bergen? Dan zijn de traditionele berghutten meer een geschikte keus. Hieronder is een selectie gemaakt van verschillende soorten overnachting types, dus kijk snel verder!

Veel gestelde vragen

Wat is de gemiddelde Hotelprijs in Slovenië voor twee personen?

De hotels in Slovenië hebben een gemiddelde prijs van 150 euro per nacht, maar je kan het natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Er zijn genoeg budget hotels te vinden onder de 100 euro, of hotels met luxe en ruimte van boven de 200 euro per nacht.

In welke plaats kan ik het beste een hotel boeken als uitvalsbasis voor excursies?

Ljubljana is de perfecte plaats om als uitvalsbasis te gebruiken. Vanaf hier vertrekken er bussen en treinen naar het hele land, en ook alle snelwegen komen hier samen. Tevens worden er veel excursies georganiseerd die beginnen in Ljubljana

Indien ik gebruik moet maken van het vliegveld, wat is dan de beste hoteloptie?

Er zijn enkele hotels rondom het vliegveld van Ljubljana te vinden, maar dit aantal is verwaarloosbaar. Als je vanaf Ljubljana Airport wilt vliegen, kun je het beste gewoon een overnachting in Ljubljana boeken.

Er zijn veel bussen die je van de stad naar het vliegveld kunnen brengen, of je kunt gebruik maken van de shuttleservice “GoOpti”, wat veel goedkoper is dan een reguliere taxi. Je kunt met deze shuttleservice opstappen op een algemeen verzamelpunt, of voor een paar euro meer laten ophalen bij je hotel. Deze shuttleservice houdt rekening met de tijd van je vlucht!

Hoe weet ik of het hotel huisdieren toelaat?

Bij de meeste sites waar je een hotel boekt kun je een filter instellen of huisdieren zijn toegestaan of niet. Vaak staat er op de hotelpagina zelf meer informatie over de regels betreffende huisdieren. Soms moet je het namelijk erbij vermelden, of een extra toeslag betalen.

Kan ik mijn hotel direct via deze site boeken?

Het is niet mogelijk om een hotel via Slovenië-Vakantie.nl te boeken. Wij raden wel een aantal hotels aan, maar de daadwerkelijke boeking moet via een andere site gebeuren.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024