Home Reisbureaus D-Reizen

D-Reizen

D-reizen is het grootste onafhankelijke reisbureau van Nederland, en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de reisbranche. D-reizen biedt zowel hun diensten via het internet aan, als via fysieke reisbureaus. D-reizen biedt een groot scala van reizen aan, met zowel zonvakanties, stedentrips, busreizen en cruises, en hebben hiermee dan ook het grootste aanbod van heel Nederland.

D-reizen stamt af van de supermarktketen Dirk van den Broek. Toen de supermarktketen in 1965 een spaarbonactie hield voor een busreis naar Italië, was dit een dusdanig succes dat zij besloten een aparte reisbranche te openen: D-reizen, wat oorspronkelijk begon als D-Tours. Sinds 2021 maakt D-reizen deel uit van de reisorganisatie Prijsvrij Vakanties. Doordat D-reizen is aangesloten bij de erkende brancheorganisaties SGR, ANVR en Calamiteitenfonds, ben je ervan verzekerd dat je verantwoord en onder eerlijke voorwaarden op reis kunt.

Op vakantie met D-reizen naar Slovenië

Wil je op vakantie naar Slovenië met D-reizen, dan zijn hotels de enige optie. D-reizen biedt 38 hotels, waarbij je kan kiezen tussen reizen met vliegtuig of eigen vervoer.  Deze 38 hotels zijn verspreid over de volgende acht regio’s: de Adriatische Kust, de Julische Alpen, Ljubljana, Noord-Slovenië, het Pohorje-Gebergte, Stiermarken, Zuid-Slovenië en Zuidoost Slovenië. Een handige optie van D-reizen is dat je kunt sorteren op vertrekken op de voordeligste datum, zo kan je precies zien op welke datum je het beste kunt vertrekken! Ook is er de optie om te kiezen voor “Het beste van D-reizen”, waarbij je een goede aanbeveling krijgt van D-reizen zelf.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024