Home Reisbureaus De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra is een reisorganisatie opgericht in 1972, en staat bekend om hun veelzijdige aanbod aan reizen over de gehele wereld. Hun voornaamste specialisatie ligt in de busreizen, waar ze al meer dan 45 jaar ervaring mee hebben.

Met honderdduizenden klanten per jaar, en de jarenlange verkiezing van beste allround reisorganisatie, weet je zeker dat je vakantie in goede handen ligt bij deze reisexperts. Hoewel De Jong Intra als touroperator voor busreizen begon, heeft het online reisbureau zich weten te specialiseren in steeds meer reisopties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fly-drives en autorondreizen, stedentrips, riviercruises, wintersport en all-inclusive zonvakanties! Zo vind je ook de mooiste reismogelijkheden naar Slovenië!

Wat te verwachten bij een reis naar Slovenië?

De Jong Intra kijkt per land wat de beste manier is om het land te bezoeken, en specialiseert zich vervolgens op dat vlak om je een perfecte vakantie te geven. Voor Slovenië hebben ze zich voornamelijk gericht op autorondreizen en fly-drives. Je kunt hierbij kiezen uit een vooraf samengestelde rondreis door West- of Oost-Slovenië. Zowel bij een autorondreis door West- als Oost-Slovenië vindt er een bezoek aan Bled en Ljubljana plaats, gezien dit de populairste bezienswaardigheden van het land zijn. Beide reizen duren 9 dagen.

De mooiste autorondreizen met goede accommodaties & leuke reisroutes

Bij het boeken van een autorondreis zijn alle accommodaties al verzorgt, en krijg je veel tips mee wat er op de route te doen is en krijg je een uitgebreide reisbeschrijving. Een autorondreis geeft je echter ook veel vrijheid, dus je kunt je dagactiviteiten zo indelen dat alles naar eigen wens is.

Ruim aanbod aan campings in Oost- en West-Slovenië

Naast vooraf samengestelde vakanties, heeft De Jong Intra ook een speciaal campingaanbod in zowel Oost- als West-Slovenië. Dus ben je op zoek naar een avontuurlijke overnachting? Kies dan vooral voor een camping in plaats van een traditioneel hotel!

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024