Home Reisbureaus Fietsrelax

Fietsrelax

Fietsrelax is een echte specialist in fietsvakanties, zo ook in Slovenië. In 1983 werd Fietsvakantiewinkel opgericht, waaruit Fietsrelax uiteindelijk is voortgekomen. Fietsrelax biedt vakanties aan door heel Europa. Er worden zowel hotel- als kampeer fietsvakanties aangeboden, dus je kunt het zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Kies je voor een avontuurlijke tent vakantie, dan staat de tent altijd al voor je klaar. Tijdens een vakantie heb je natuurlijk vaak veel bagage bij je, maar Fietsrelax regelt hiervoor speciaal bagagevervoer, zodat je het zelf niet constant bij je hoeft te dragen. Kortom, jij geniet van de heerlijke fietstochten, terwijl Fietsrelax je ontlast van de mindere dingen.

Een unieke fiets combinatiereis naar Slovenië, Italië en Kroatië

Fietsrelax biedt alleen een combinatie fietsreis aan met Italië en Kroatië. Dit is een achtdaagse fietsroute die begint in het welbekende Venetië en eindigt in het pittoreske Poreč. Na Triëst wordt de grens met Slovenië overgestoken, en volg je het voormalige spoortraject genaamd de Parenzana naar het eindpunt in Poreč. In Slovenië kom je al op de eerste dag langs alle populaire kustplaatsen: Koper, Izola en Piran. Je overnacht in Portorož, wat voornamelijk een populaire badplaats is. Je kunt hier dan ook heerlijke verkoeling zoeken in de azuurblauwe Adriatische zee.

De tweede dag in Slovenië fiets je door de prachtige en unieke natuur van de Zoutvelden van Sečovlje. Hier wordt door middel van een 700 jaar oude methode nog steeds zout gewonnen, terwijl in het deel dat niet meer in gebruik is, enorm veel vogels nestelen, en dus een uniek natuurgebied is. Na de zoutpannen vervolg je de route via de Parenzana naar Kroatië.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024