Home Reisbureaus Footprint Travel

Footprint Travel

Bij Footprint Travel is opgericht om een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschappen, de natuur en de cultuur die bezocht wordt tijdens hun reizen. Footprint Travel biedt je ook de mogelijkheid om je eigen vakantie te ’tweaken’, zo worden er een aantal suggesties gedaan voor je reis, maar kun je ook het een en ander aanpassen. Zo heb je echt de mogelijkheid je eigen vakantie te personaliseren, en je eigen footprint te zetten op je vakantieboeking.

Een breed netwerk door de samenwerking met Riksja Travel

Door de samenwerking met Riksja Travel, heeft Footprint Travel de beschikking over jarenlange ervaring, en een uitgebreid netwerk van lokale partners. Met een keuze uit 15 verschillende landen, binnen en buiten Europa, valt er ook genoeg uit te kiezen! Ook worden er bij elke reisdag excursies aangeboden, zodat je precies weet wat er te doen is overal.

Op autorondreis of fly & drive vakantie naar Slovenië met Footprint Travel

Footprint Travel biedt 7 autorondreizen aan naar Slovenië, met zowel fly & drive als selfdrive opties. Al deze roadtrips hebben gemeen zij alleen west-Slovenië aan doen, en een bezoek brengen aan de drie absolute hoogtepunten van het land: de hoofdstad Ljubljana, het Meer van Bled, en het wijngebied Goriška Brda, waar wordt verbleven in het dorpje Kojsko. Verder ligt het verschil per reis vooral of de nadruk wordt gelegd op nationaal park Triglav of de Sloveense kust. Ook is er nog een combinatiereis met Kroatië beschikbaar. Verder is er ook een citytrip naar Ljubljana mogelijk. Hierin wordt zoals de naam vermoedt de nadruk gelegd op de hoofdstad, maar raden zij wel excursies aan naar het Meer van Bled, de grotten van Postojna en het kasteel van Predjama. Deze excursies zijn uiteraard optioneel.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024