Home Reisbureaus Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap is een bekende Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in avontuurlijke groepsreizen naar verre bestemmingen. Opgericht in 1983, heeft Koning Aap zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende reisaanbieder. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van authentieke reiservaringen waarbij de nadruk ligt op contact met de lokale bevolking, cultuur, natuur en avontuur.

Duurzaamheid als kernwaarde bij Koning Aap

Een van de unieke aspecten van Koning Aap is hun focus op duurzaamheid en verantwoord toerisme. Ze werken nauw samen met lokale gemeenschappen en proberen een positieve impact te hebben op de gebieden die ze bezoeken. Dit betekent bijvoorbeeld dat ze lokale gidsen inhuren, kleine, lokale hotels ondersteunen en aandacht besteden aan het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk.

Passie en kennis

Wat Koning Aap verder onderscheidt, is hun zorg voor detail en de kwaliteit van hun reisbegeleiding. De reisleiders zijn vaak gepassioneerde reizigers met veel kennis van de bestemmingen, waardoor ze reizigers kunnen voorzien van diepgaande inzichten en unieke ervaringen.

Of je nu geïnteresseerd bent in een trektocht door de Himalaya, een safari in Afrika, een cultuurreis door Azië of een expeditie door het Amazonegebied, Koning Aap biedt een breed assortiment aan opties aan. Hun groepen zijn vaak klein, wat zorgt voor een meer persoonlijke en intieme reiservaring.

Kortom, Koning Aap biedt avontuurlijke reizen voor diegenen die meer willen dan de gebruikelijke toeristische ervaring. Hun toewijding aan duurzaamheid en lokaal partnerschap zorgt ervoor dat hun reizen niet alleen onvergetelijk zijn voor de deelnemers, maar ook een positieve bijdrage leveren aan de bezochte gemeenschappen.

Op groepsreis door voormalig Joegoslavië met Koning Aap

Wil je met Koning Aap naar Slovenië, dan kan je alleen kiezen voor een combinatiereis met andere landen uit voormalig Joegoslavië. Je bezoekt in deze reis uiteraard Slovenië, maar ook Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro, Kosovo, Noord-Macedonië en Servië. Je begint deze tocht in Ljubljana, waarna je een vrije dag hebt om iets te doen naar eigen keuze, zoals het bezoeken van het Meer van Bled of de grotten van Postojna.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024