Home Reisbureaus OAD Reizen

OAD Reizen

Oad, of Oad Reizen, is een Nederlandse reisorganisatie met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1924. Oorspronkelijk begonnen als een kleine busonderneming in het Twentse dorpje Holten, groeide Oad uit tot een van de grootste en meest gerespecteerde touroperators van Nederland. De naam Oad staat voor Overijsselse Autobus Dienst, maar door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan alleen een aanbieder van busreizen.

Een breed aanbod aan reizen

Oad biedt een breed aanbod aan reizen, waaronder busreizen, vliegvakanties, citytrips, rondreizen, en groepsreizen. De reizen zijn zorgvuldig samengesteld en vaak gericht op het bieden van unieke ervaringen en hoogwaardige service. Het bedrijf heeft een sterke focus op klanttevredenheid en biedt persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding.

Busreis naar de beste plekken van Kroatië en Slovenië

Reis je met Oad naar Slovenië, dan heb je alleen de mogelijkheid te kiezen voor een combinatiereis van Slovenië en Kroatië. Na een reis door Duitsland, begin je het avontuur net over de grens bij Kranjska Gora, omgeven door de hoge bergen. Hier heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld het pittoreske Jasna Meer te bezoeken, of lekker te wandelen of fietsen in de omgeving. Na Kranjska Gora vervolg je de reis naar het wereldberoemde Meer van Bled, met zijn beroemde kerkje op het eiland en indrukwekkende middeleeuwse kasteel dat boven het meer uittorent, en bezoek je het prachtig gelegen Meer van Bohinj, dat omlijst is door wonderschone bergen. Na een bezoek aan de bekendste bergmeren van Slovenië, reis je door naar de hoofdstad Ljubljana, in het midden van het land. Loop langs de gezellige terrasjes in deze studentenstad, en bezoek het kasteel.

De laatste attracties in Slovenië zijn de grotten van Postojna en het kasteel van Predjama. De grotten van Postojna zijn een van de meest indrukwekkende karst formaties ter wereld en bieden een fascinerende ondergrondse wereld om te verkennen. Uniek hieraan is dat er een leuk treintje door een deel van de grotten rijdt, waardoor de ervaring nog specialer is. Het nabijgelegen kasteel van Predjama, dat dramatisch in een klif is ingebouwd, vertelt het verhaal van ridder Erasmus en zijn legendarische verdediging.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024