Home Reisbureaus Prijsvrij

Prijsvrij

De online reisorganisatie Prijsvrij is in 2010 opgericht in ’s-Hertogenbosch. De naam “Prijsvrij” doet al suggereren dat de prijzen erg laag liggen, maar met de Best Deal Garantie die wordt aangeboden, en het weglaten van extra boekingskosten, zijn zij dan ook de experts in het naar beneden drijven van kosten van al je vakanties!

Prijsvrij maakt deel uit van een groot internationaal netwerk. Zo heeft het Duitse reisconcern DER Touristik, dat onderdeel is van de Duitse supermarktketen REWE, bijvoorbeeld 50% van de aandelen van Prijsvrij in handen. Het voordeel hiervan is dat er ook nu ook via dit netwerk voordelige vakanties geboekt kunnen worden, inclusief goede deals voor vluchten vanaf Düsseldorf, Keulen en Weeze. Verder heeft Prijsvrij zelf D-reizen overgenomen in 2021, het grootste onafhankelijke reisbureau van Nederland. Net als DER Touristik, heeft D-reizen ook een geschiedenis met een supermarktketen, namelijk Dirk van den Broek.

Een van de bekendste touroperators van Nederland

Prijsvrij is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste touroperators in Nederland, met onder andere veel televisiereclame en shirtsponsoring bij de voetbalclub Feyenoord kan niemand meer om de online reisorganisatie heen. De klanten zijn ook erg tevreden over de online reisorganisatie, zo geven klanten op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot een cijfer van 8,6, en heeft Prijsvrij 215.000 volgers op Facebook en meer dan 17.500 op Instagram!

Het reisaanbod van Prijsvrij naar Slovenië

Reis je met Prijsvrij naar Slovenië, dan heb je de keuze tussen 55 hotels in 8 regio’s: de Adriatische Kust, de Julische Alpen, Ljubljana, Noord-Slovenië, het Pohorje-Gebergte, Stiermarken, Zuid-Slovenië en Zuidoost-Slovenië. Je kunt hiervoor alleen aanvliegen vanaf Amsterdam-Schiphol, maar reizen met eigen vervoer is uiteraard ook een optie. Wil je meer van het land zien als je met Prijsvrij reist, dan boek je dus vooral een hotel voor een uitvalsbasis. Uiteraard behoren strandvakanties in Slovenië of een heerlijke wellness vakantie ook tot de opties.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024