Home Reisbureaus Riksja Travel

Riksja Travel

Riksja Travel is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van op maat gemaakte reizen. Hun filosofie draait om authentieke, persoonlijke reiservaringen waarbij reizigers de kans krijgen om in contact te komen met de lokale cultuur en bevolking. In plaats van standaard groepsreizen biedt Riksja Travel modules aan, waarbij reizigers zelf hun reis kunnen samenstellen uit verschillende bouwstenen. Deze bouwstenen bestaan uit korte reisprogramma’s van enkele dagen, waarbij accommodatie, activiteiten en soms transport zijn inbegrepen.

Duurzaam en verantwoord reizen met Riksja Travel

Riksja Travel onderscheidt zich door hun focus op duurzaamheid en verantwoord toerisme. Ze werken nauw samen met lokale partners en proberen een positieve impact te maken op de gemeenschappen die ze bezoeken. Dit betekent dat ze kleinschalige accommodaties kiezen, lokale gidsen inzetten en activiteiten aanbieden die ten goede komen aan de lokale economie en cultuur.

Reis met Riksja Travel de wereld over

Het aanbod van Riksja Travel is breed en divers, met bestemmingen over de hele wereld, van Azië en Afrika tot Zuid-Amerika en Europa. Ze bieden reizen aan voor verschillende soorten reizigers, waaronder families, solo-reizigers, en avonturiers. Elke reis is ontworpen om reizigers een diepere, meer betekenisvolle ervaring te geven, ver weg van de toeristisch gebaande paden.

Gepassioneerde reisexperts voor een persoonlijke ervaring

Met een team van gepassioneerde reisexperts, die zelf uitgebreide reiservaring hebben, staat Riksja Travel bekend om hun persoonlijke benadering en uitstekende klantenservice. Hun missie is om reizigers te inspireren en hen te helpen onvergetelijke herinneringen te creëren, terwijl ze bijdragen aan een duurzamere wereld.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024