Home Reisbureaus Sawadee Reizen

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is een Nederlandse reisorganisatie die al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in avontuurlijke groepsreizen. Sawadee richt zich op reizigers die op zoek zijn naar unieke en authentieke ervaringen, ver weg van de gebaande paden.

Verantwoord en duurzaam toerisme voor individuen en kleine groepen

De reizen van Sawadee zijn ontworpen voor zowel individuele reizigers als kleine groepen, en bieden een breed assortiment aan bestemmingen over de hele wereld, van Azië en Afrika tot Zuid-Amerika en Europa. Wat deze reizen onderscheidt, is de focus op duurzaamheid en verantwoord toerisme. Sawadee werkt nauw samen met lokale partners om ervoor te zorgen dat de reizen een positieve impact hebben op de gemeenschappen die ze bezoeken en dat de natuurlijke omgeving wordt beschermd.
Een typische Sawadee-reis omvat vaak actieve elementen zoals wandelen, fietsen of kajakken, gecombineerd met culturele activiteiten zoals het bezoeken van lokale markten, dorpen en historische plaatsen. De groepen zijn meestal klein, wat een persoonlijke benadering mogelijk maakt en de interactie met de lokale bevolking bevordert.

Avonturen voor families, singles en festivalgangers

Daarnaast biedt Sawadee themareizen aan, zoals familiereizen, singlereizen en festivalreizen, waarmee ze inspelen op de specifieke wensen en interesses van verschillende reizigers groepen. De familiereizen zijn bijvoorbeeld zo ingericht dat ze leuk en leerzaam zijn voor kinderen, terwijl singlereizen gericht zijn op mensen die alleen op pad gaan maar graag in gezelschap van gelijkgestemden willen reizen.

Met hun toewijding aan duurzaamheid en hun uitgebreide kennis van de bestemmingen, biedt Sawadee Reizen een unieke en verrijkende manier om de wereld te ontdekken. Reizigers kunnen erop vertrouwen dat ze niet alleen een onvergetelijke ervaring zullen hebben, maar ook bijdragen aan het behoud van de natuur en de cultuur van de plekken die ze bezoeken.

Op groepsreis door Slovenië met Sawadee Reizen

De reis van Sawadee naar Slovenië biedt een mix van natuur, cultuur en avontuur. Na aankomst in Ljubljana zal het wereldberoemde Bled worden bezocht, waar je met Sawadee kunt verblijven in een zero waste hotel en genieten van het middeleeuwse kasteel en het schilderachtige meer. Je zult een bezoek brengen aan de naastgelegen Vintgarkloof en je zult een bezoek brengen aan een biologische bijenhouderij in Gorje. Ook het Meer van Bohinj, dat vlakbij het Meer van Bled ligt, zal worden bezocht. Hier kan je een ontspannen wandeling maken en met de kabelbaan naar de Vogel berg gaan voor een prachtig uitzicht. na Bohinj zul je de reis vervolgen met een bezoek aan Radovljica en een gingerbread museum.

De Soca Vallei, een van de mooiste plekken van Slovenië, zul je bereiken via Kranjska Gora en de Vršič-pas. Je begint een bezoek aan de vallei in Bovec, waar avontuurlijke activiteiten zoals raften mogelijk zijn. We zult een bezoek brengen aan de Boka waterval en het Eerste Wereldoorlog museum in Kobarid, gevolgd door een wijnproeverij in het Bordon wijnhuis. Na de Soča vallei vervolg je de tocht naar de Sloveense kust. Je zult een bezoek brengen aan Piran met zijn middeleeuwse charme en overnachten in Portoroz. Een fietstocht langs kustdorpjes zoals Koper en Izola biedt prachtige uitzichten over de Adriatische zee.

De reis eindigt met een bezoek aan de Postojna grotten, waar je met een elektrische trein doorheen rijdt. Na een lunch in Rakov Škocjan reis je naar Ljubljana, waar je deze stad gezellige studentenstad kunt verkennen en het werk van architect Jože Plečnik kan bewonderen.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024