Home Reisbureaus Suntip

Suntip

Suntip.nl stamt af van de Pelikaan Travel Group, die al meer dan 90 jaar actief is in de reisbranche. Suntip.nl daarentegen zag zijn livegang in 2009, toen vakantieboekingen via het internet nog echt in opkomst waren. Doordat zij redelijk vroeg in deze online business zijn gedoken, zijn zij dan ook specialist in het boeken van een vakantie op het internet. Tevens wonnen zij in 2023 website van het jaar in de categorie reizen, hebben zij in 2019 de Zoover Award gewonnen voor beste online reisorganisatie en werden ze in 2023 uitgeroepen tot beste kindvriendelijke reisorganisatie in de categorie allround.

Sinds het ontstaan van Sunweb zitten zij nog steeds in Zevenbergen gevestigd, waar zij met 25 reisspecialisten iedereen te hulp kunnen staan die vragen heeft over de vele vakantiemogelijkheden die zij aanbieden. Suntip biedt verschillende reizen aan: zonvakanties, autovakanties, stedentrips en last minutes.

Een uitgebreid hotelaanbod in diverse bestemmingen in Slovenië

Boek je een reis naar Slovenië via Suntip, dan boek je vaak een hotel die je als uitvalsbasis kunt gebruiken voor het bezichtigen van Slovenië. Je kan ervoor kiezen om zelf met de auto te gaan, je kunt een hotel-vlucht combinatie boeken, of je kunt kijken of er misschien voordelige last minute vakanties naar Slovenië beschikbaar zijn. Suntip biedt hotels door heel Slovenië aan. Je kunt hierbij sorteren op: De Adriatische kust, de Julische Alpen, Ljubljana, Noord Slovenië, het Pohorje gebergte, de Stiermarken (Štajerska), Zuid Slovenië en Zuidoost Slovenië. Ook kun je filteren op de 4 populairste plaatsen in het aanbod van Suntip naar Slovenië: Gozd Martuljek, Portorož, Kamnik en Čatež ob Savi.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024