Home Reisbureaus Transavia

Transavia

Transavia, wie kent het niet. Ondanks dat KLM van oudsher de grootste Nederlandse luchtvaartmaatschappij is, zal iedereen wel een met Transavia hebben gevlogen. Transavia maakt dan ook deel uit van de Air France KLM groep, de grootste luchtvaartgroep van Europa. In deze groep staat Transavia bekend als de prijsvechter! Gezien Transavia is opgericht in 1965, hebben ze al meer dan 50 jaar ervaring, en vormen zij dan ook een belangrijk onderdeel van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. Met 46 vliegtuigen vervoert Transavia jaarlijks acht miljoen mensen vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Parijs, Lyon en Nantes. Verder voeren zij meer dan 50.000 vluchten per jaar uit verspreid over 148 routes naar 98 bestemmingen.

Tegenwoordig biedt Transavia via Transavia Holidays ook complete vakanties aan, waar je naast je vliegtickets ook een accommodatie, huurauto, transfer en activiteit kunt boeken.

Van Amsterdam naar Ljubljana vliegen met Transavia

Wil je vanuit Nederland naar Slovenië vliegen? Dan is de enige mogelijkheid om vanaf Amsterdam-Schiphol naar Ljubljana te vliegen met Transavia. Een ticket kost rond de 75 euro in het laagseizoen. In het hoogseizoen kan dit wel oplopen tot boven de 200 euro. Een vlucht van Amsterdam-Schiphol naar Ljubljana duurt een uur en drie kwartier, uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024