Home Reisbureaus Trip.com

Trip.com

Trip.com is een vakantie vakantieplanningswebsite uit singapore, die je kan helpen met alles wat je reis nodig heeft: hotels, vluchten, treinen, huurauto’s, overzichten van bezienswaardigheden en het aanbieden van excursies, noem het maar op. Hun specialisatie ligt in het hotelaanbod, met 1,4 miljoen hotels in 200 landen en regio’s. Van deze 1,4 miljoen hotels zijn er meer dan 200 hotels in Slovenië te vinden. Mede dankzij hun dochterbedrijf Skyscanner, heeft Trip.com ook een groot netwerk aan vluchten, met meer dan 2 miljoen vliegroutes die duizenden steden met elkaar verbinden.

Trip.com biedt veel opties voor inspiratie voor je reis

Voor zowel de reiziger die al een planning heeft, als de reiziger die nog vakantie ideeën nodig heeft is Trip.com een fijne website om te gebruiken. Allereerst is er een handige overzichtspagina te vinden met populaire plaatsen in Slovenië, waarbij Ljubljana, Bled en Piran uiteraard de top 3 vormen. Klik je vervolgens een van deze steden aan, krijg je drie overzichten met de beste bezienswaardigheden, de beste accommodaties en beste restaurants. Klik je vervolgens op de knop Trip.Best Rankings, dan krijg je overzichten van de beste hotels per categorie: premium hotels, family hotels, instagrammable hotels, en ga zo maar door.

Trein, auto of vlucht nodig? Ook dit kun je vinden op Trip.com

Wil je graag een fly-drive vakantie door Slovenië maken, maar ben je nog op zoek naar een goede deal voor je huurauto? Ook hiervoor kun je bij Trip.com terecht. Ook biedt trip.com speciale members-only deals aan voor het huren van een auto. Wist je dat je al een auto in Slovenië kunt huren voor minder dan 20 euro per dag?

Wil je de trein gebruiken om jezelf te verplaatsen tijdens een wandel– of fietsvakantie? Ook de trein is te boeken via Trip.com. Het handigste deel van de site is misschien nog wel het boeken van de vlucht. Vanwege het goede prijsvergelijk systeem van dochterbedrijf Skyscanner, kun je erg makkelijk de goedkoopste vlucht zoeken. Naast het vinden van een goedkope vlucht, geeft een handig kaartje ook aan waar je naartoe kan vliegen vanaf je geselecteerde vertrek-vliegveld.

Het Trip.com loyaliteitsprogramma

Trip.com beschikt ook over een loyaliteitsprogramma. Je hebt 4 rangen die je hiermee kan verdienen. Silver, wat je krijgt wanneer je een account maakt, Gold, wat je krijgt na je eerste boeking, platinum na 3 boekingen en diamond na 8 boekingen. Elke rang biedt een bepaalde korting die je krijgt bij het boeken van je hotels, van 5% bij silver tot 20% bij diamond. Ook kun je met het loyaltyprogramma munten verdienen, waarmee je een deel van je boeking kunt betalen. 100 munten staan bijvoorbeeld gelijk aan ongeveer 1 dollar. Hoe hoger je rang, hoe meer munten je verdient per boeking. Verder krijg je per rang betere service aangeboden, zoals prioriteit wanneer je hulp nodig hebt tijdens je boeking, en kan je gratis gebruikmaken van de VIP lounge van een vliegveld.

Mocht er alsnog iets fout gaan tijdens een boeking met trip.com kan je gebruikmaken van het prijswinnende 24/7 beschikbare helpcenter.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024