Home Reisbureaus Trivago

Trivago

Eenvoudig je hotel vinden en de beste prijs vinden bij Trivago

Wat Trivago onderscheid van andere Hotelaanbieders is dat het een prijsvergelijkingssite is. Trivago vergelijkt het aanbod van vele aanbieders, zoals Booking.com, Hotels.com en Expedia, en geeft vervolgens de goedkoopste prijs weer, samen met wat je ervoor krijgt. Zo hebben zij een enorm aanbod, met ook nog eens de laagste prijzen. Binnen Slovenië worden er meer dan 500 hotels aangeboden, en vergelijkt Trivago de prijzen van meer dan 300 aanbieders.

Verder heeft Trivago ook veel filtersystemen. De hoofdfilters gaan over de hotelkosten, type hotels (bed & breakfasts, campings, hostels, appartementen etc.) en locatie binnen de stad, terwijl je bij de gedetailleerde filters nog kan kiezen tussen het aantal sterren, betalingswijze, annuleringskosten, maaltijden die zijn inbegrepen, services die zijn inbegrepen (24 uurs receptie en shuttleservice), kamervoorzieningen zoals wifi en airconditioning, hotelvoorzieningen zoals jacuzzi’s en zwembaden, toegankelijkheid voor rolstoelen, kindervoorzieningen, of huisdieren en kinderen zijn toegestaan, en wat er in en nabij het hotel te doen is. Uiteraard heeft Trivago ook een handige overzichtskaart, waarbij je makkelijk kunt zien waar de hotels zich bevinden, als je op zoek bent naar een hotel op een specifieke locatie binnen de stad.

Over Trivago: De historie & waarom is de website zo handig?

Trivago werd in 2005 opgezet door een paar vrienden die elkaar op de universiteit in Düsseldorf hebben leren kennen. Duitsland had destijds nog geen eigen website gespecialiseerd in het vinden van hotels, en zij zagen dit als een gat in de markt.

Al snel kreeg de site een aantal investeringen van miljoenen dollars, en in 2010 verkocht het bedrijf een kwart van de aandelen voor 52,86 miljoen dollar. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldleider in het aanbieden van accommodaties. Het maakt nu deel uit van de Expedia Group, wat een beursgenoteerd bedrijf is aan de NASDAQ, en het is de shirtsponsor van een van de grootste clubs van de British Premier League, Chelsea. Het hoofdkantoor is nog steeds gevestigd in Düsseldorf, waar alle medewerkers werken.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024