Home Reisbureaus Veenstra Reizen

Veenstra Reizen

Veenstra Reizen is een ervaren reisbedrijf uit Nederland dat al jarenlang bekend staat om haar kwaliteit en betrouwbaarheid in de reisbranche. Met een breed aanbod aan diensten, variërend van busreizen tot personeelsreizen, heeft Veenstra Reizen een goede reputatie opgebouwd als dé reisorganisatie voor zowel individuele reizigers als groepen.

Van bescheiden begin tot veelzijdig reisbedrijf

Veenstra Reizen werd opgericht in 1928 en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Wat begon als een bescheiden busmaatschappij is uitgegroeid tot een veelzijdig reisbedrijf met een uitgebreide vloot van moderne touringcars. Door de jaren heen heeft het bedrijf zijn diensten uitgebreid en aangepast aan de veranderende behoeften van de reizigers, zonder de kernwaarden van veiligheid, comfort en klanttevredenheid uit het oog te verliezen.

Het aanbod van Veenstra Reizen is divers en gericht op het leveren van onvergetelijke reiservaringen. Of u nu op zoek bent naar een dagtocht of een meerdaagse reis, Veenstra Reizen biedt volop keus. De reizen worden zorgvuldig gepland en georganiseerd door ervaren reisprofessionals, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw avontuur.

Persoonlijke en uitstekende klantenservice

Een van de sterkste punten van Veenstra Reizen is de toewijding aan een uitstekende klantenservice. Het bedrijf begrijpt dat elke reiziger uniek is, met eigen wensen en verwachtingen. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijke service, vanaf het moment van boeking tot en met de terugkeer van uw reis. Het vriendelijke en deskundige team van Veenstra Reizen staat altijd klaar om u te helpen met advies en ondersteuning.

Moderne touringcars en ervaren chauffeurs

De touringcars van Veenstra Reizen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voorzieningen om uw reis zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. Alle bussen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden regelmatig onderhouden. Daarnaast zijn de chauffeurs van Veenstra Reizen goed opgeleid en ervaren, wat bijdraagt aan een zorgeloze en prettige reiservaring.

Op busreis naar Slovenië met Veenstra Reizen

Ga je met Veenstra Reizen naar Slovenië, dan is de enige optie een combinatiereis met het mooie Kroatië en Oostenrijk. Het deel in Slovenië begin je in Kranj. Deze middeleeuwse stad is gebouwd op de top van een heuvel tussen twee rivieren, wat een interessant schouwspel oplevert. Zo is er ook een gezellig stadspark in het rivierdal onder de binnenstad. Vanuit Kranj vertrek je vervolgens naar de hoofdstad Ljubljana in het midden van het land. Hier zal je een rondleiding met gids krijgen, die je alles over de stad zal vertellen. Zo is er een kasteel in het midden van de stad die te bereiken is met een treintje dat een mooi uitzicht biedt, en zijn er vele gezellige terrasjes.

Uiteraard krijg je ook genoeg vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Na Ljubljana zal je vertrekken naar de beroemde grotten van Postojna, het grootste grottencomplex van Europa. In een deel van de grotten wordt je zelfs rondgeleid in een klein treintje, wat leuk! Vervolgens rij je door daar het mooie Kroatië, en zul je dingen bezichtigen zoals het prachtige wereldberoemde Plitvice Meren gebied, en een van de vele eilanden van Kroatië bezoeken met uiteraard een typische Kroatische wijnproeverij. Je zult de vakantie afsluiten bij het Meer van Bled in Slovenië, het wereldberoemde bergmeer met zijn iconische kerkje op het eiland en indrukwekkende kasteel dat er over uitkijkt. Van hier rij je terug naar Nederland via Oostenrijk en Duitsland.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024