Home Reisbureaus De VakantieDiscounter

De VakantieDiscounter

De VakantieDiscounter is een vakantie aanbieder opgericht in 2000 in Arnhem en heeft zich altijd op budgetvakanties gericht. Waar er vroeger constant gebeld werd om de beste prijzen te vinden, zijn de prijsweergaven nu vooral geautomatiseerd, en is het bedrijf verhuisd naar Amsterdam. De VakantieDiscounter biedt meer dan 10.000 hotels aan in meer dan 50 landen.

Het unieke aan de VakantieDiscounter is dat ze zich echt onderscheiden als prijvechter, ze bieden niet simpelweg een leuk hotelaanbod aan, maar richten zich echt alleen op de beste deals. Het is dan ook de specialist in last minute vakanties. In 2023 is de reisorganisatie dan ook ook verkozen tot de populairste reiswebsite, en heeft Zoover het reisbureau meerdere malen bekroond tot beste reisbureau van Nederland. Al meer dan 500.000 klanten hebben eens een reis geboekt via de VakantieDiscounter!

Naar Slovenië met Dé VakantieDiscounter

Als je via de VakantieDiscounter een vakantie naar Slovenië wilt boeken, boek je een hotel voor meerdere dagen, vanwaar je uitstapjes kunt gaan doen. Je kunt kiezen tussen een hotel met vlucht of vervoer met eigen auto. Kies je voor een hotel met vlucht, dan kun je vliegen via Amsterdam-Schiphol, Düsseldorf of Keulen. Verder biedt de VakantieDiscounter 69 hotels aan, verdeeld over 22 regio’s en 29 plaatsen. De hotels zijn verspreid door het hele land te vinden, maar de meeste hotels bevinden zich aan de kust, in de hoofdstad Ljubljana en rond nationaal park Triglav. Ook goed om te weten, via de VakantieDiscounter bieden ze vele wellness hotels aan in Oost-Slovenië.

Slovenië-Vakantie.nl - © 2024